Kripto Dünyasında PENG Coin Rüzgarı! PENG Alternatifi Scotty Token Meme Boğasını Başlatabilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para dünyası ve meme coinler son birkaç haftadır etkileyici bir yükselişe sahne oluyor. Geçtiğimiz ay pek çok yeni meme coin ilk 100’e girmeyi başarırken DOGE ve SHIB gibi popüler meme coin projeleri de ilk 10’a girmek için sıra bekliyor. 

Meme coin projeleri arasında Solana tabanlı kriptolar ön plana çıkıyor. BONK ve WIF hızlı bir yükseliş kaydederken yeni bir proje olan Peng (PENG), kripto para yatırımcılarının dikkatini çekiyor. 

Köpek ve kurbağa temalı meme coin projelerinden sonra penguen temasıyla geliştirilen bir kripto para birimi olan PENG, yenilikçi bakış açısıyla ön plana çıkıyor. Merkeziyetsiz finans (DeFi) ve meme coin kültürüne yeni bir yaklaşım sunmayı amaçlayan proje, Solana zincirine likidite getirmeyi hedefliyor.

Maksimum arzı 99 milyon 999 bin 979 adet olan PENG, CoinMarketCap grafiklerinde yeşil bölgede ilerliyor. Henüz çok yeni bir proje olan ve 12 Mart’ta kripto arenasına giren PENG coin’de, şu ana kadar yüzde 100’den fazla yükselme olduğu görülüyor. 

Penguen temalı meme coin, son 24 saatte kaydettiği yüzde 60’lık artış işe meme coin dünyasına yeni bir heyecan getireceğe benziyor. Projenin uzun vadede ne şekilde yol alacağı ve yatırımcısını mutlu edip etmeyeceği merak ediliyor. Bu yazı yazıldığı saat itibarıyla PENG, 0,6252 dolardan işlem görüyor. 

Meme coin projeleri arasında ön satışın son günlerini yaşayan SCOTTY de gündemde kendine bolca yer buluyor. Borsa listelemeleri öncesinde bonus turuna giren SCOTTY, daha düşük fiyatlı ve PENG alternatifi meme coinler arasında gösteriliyor.

Scotty The AI Token 9,5 Milyon Dolara Ulaştı

22 turluk ön satış etkinliğinin tamamlanmasına son bir aşama kalan Scotty the AI token, bonus aşaması ile erken dönem yatırımcılarla buluşuyor. Önde gelen CEX ve DEX’lerde listelenmeden önce sabit ve düşük fiyattan Scotty The AI token satın almak isteyen yatırımcılar, bonus aşamasından istifade ediyor.

Projenin ön satış etkinliğinde toplanan fonlar, kripto para topluluğu arasında heyecan yaratıyor. Ön satış sayfasındaki bilgilere göre şu ana kadar toplanan fonlar 9,5 milyon dolara ulaşıyor. 

Bonus aşamasında 0,01 dolardan alıcı bulan SCOTTY’nin ön satışının bitmesine sadece 4 gün bulunuyor. 

Scottish Terrieri kahramanımız Scotty The AI, meme coin çılgınlığına hazırlanan ve olası bir boğa koşusunda yükselmesi beklenen kripto projelerden biri olarak gösteriliyor.

Kripto Evreninin Koruyucusu Scotty The AI

Borsa listelemeleri öncesinde indirimli fiyatlardan Scotty The AI token satın almak isteyen yatırımcıların sadece birkaç günü bulunuyor. Projenin amacı kripto para dünyasını anlamlandırmak ve korumak olduğundan yatırımcılardan ilgi görüyor.

Oldukça geniş ve karmaşık bir dünya olan kripto evreninde Scotty The AI, parlak tüyleri ve zekasıyla güven vadediyor. Kripto evreninin sırlarını korumayı ve güvence vermeyi hedefleyen Scotty The AI, yapay zeka yetenekleriyle dijital dünyayı oluşturan kodları ve algoritmaları kullanıyor. 

Yapay zeka, blok zinciri ve kripto paralar ile ilgili gelişmeleri takip etmek isteyen kripto meraklıları, Scotty The AI ile bu karmaşık evrenin sırlarına ulaşabiliyor. Saniyeler içerisinde karmaşık kodları çözmeyi başaran SCOTTY, kripto dünyasında avantaj elde etmek isteyen yatırımcılara kolaylık, hız ve güven sağlamayı amaçlıyor.

Scotty The AI Token Hakkında Önemli Bilgiler

Kripto evrenine güvenlik ve hız getirmek için yola çıkan Scotty The AI, şeffaflığı ile dikkat çeken Ethereum blok zinciri üzerinde inşa ediliyor. ERC-20 protokolüne uyan bir meme coin olan Scotty The AI token’in toplamda 1 milyar 734 milyon 567 bin 890 adet token arzı bulunuyor.

SCOTTY sembolü ile listelenecek olan Scotty The AI token’in arzının yarısı, ön satış etkinliği için ayrılıyor. Proje ekibine herhangi bir miktarda token tahsis edilmezken proje geliştirme için yüzde 10, pasif gelir elde etme imkanı sunan staking için yüzde 20, borsa listelemeleri için yüzde 10 ve pazarlama faaliyetleri için yüzde 10’luk token arzı ayrılıyor. 

22 aşamalı ön satışı oldukça hızlı bir şekilde tamamlayan projede indirimli fiyatlardan Scotty The AI token satın almak için son bir bonus aşaması düzenleniyor. 4 gün içerisinde sonlanacak olan bonus aşaması, borsa listelemeleri öncesinde sabit ve avantajlı fiyatlarla yatırım yapma imkanı sunuyor. 

Şu ana kadar toplanan fonların 9,5 milyon dolara ulaştığı ön satışın bonus aşamasında SCOTTY token fiyatı 0,01 dolar olarak karşımıza çıkıyor. Bonus aşamasının sonrasında gerçekleşecek borsa listelemeleri ile token fiyatının ne yönde ilerleyeceği merak konusu oluyor.

Bonus ön satış aşamasında SCOTTY satın almak isteyen yatırımcılar, Ethereum (ETH), Tether (USDT), Binance coin (BNB) ve Polygon (MATIC) ile ödeme yapma imkanı buluyor. Cüzdanında kripto bakiyesi bulunmayan yatırımcılar, kart işlemleri ile de ön satış etkinliğine katılabiliyor.

SCOTTY sahibi yatırımcılar, dilerse staking mekanizması ile pasif gelir elde etmeyi seçebiliyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Dünyasında PENG Coin Rüzgarı! PENG Alternatifi Scotty Token Meme Boğasını Başlatabilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!