Kaldıraçlı piyasa ile Bitcoin'den kâr etmenin üç yolu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çoğu yatırımcı vadeli işlem sözleşmelerinin yalnızca ultra riskli yüksek kaldıraçlı pozisyon almak için kullanıldığını düşünüyor. Ancak bu araçların daha farklı kullanım alanları da bulunuyor.

Ne zaman vadeli işlem sözleşmelerinin likidasyonuna ilişkin bir veri ortaya çıksa, birçok acemi yatırımcı ve analist içgüdüsel olarak bunun yüksek kaldıraç veya diğer riskli araçları kullanan yozlaşmış kumarbazlar olduğu sonucuna varır. Bazı türev borsalarının perakende ticareti aşırı kaldıraç kullanmaya teşvik ettiği bilinmektedir, ancak bu durum türev piyasasının tamamını kapsamamaktadır.

Son zamanlarda, Zerodha’nın kurucusu ve CEO’su Nithin Kamath gibi endişeli yatırımcılar, türev borsalarının 100x kaldıraç sunarken aşırı oynaklığı nasıl idare edebileceğini sorguladı.

16 Haziran’da gazeteci Colin Wu, Huobi’nin yeni kullanıcılar için maksimum işlem kaldıracını geçici olarak 5x’e düşürdüğünü tweetledi. Ay sonunda borsa, Çin merkezli kullanıcıların platformda türev ürün ticareti yapmasını yasakladı.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kaldıraçlı piyasa ile Bitcoin'den kâr etmenin üç yolu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!