İşte her kripto yatırımcısının bilmesi gereken 2 temel fiyat göstergesi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En iyi yatırımcılar bir varlığın momentumunu yakından takip eder. İşte RSI ve hareketli ortalamaların bu görev için mükemmel göstergeler olmasının nedeni.

Grafik desenlerinin incelenmesi olan teknik analiz, yatırımcıların diğerlerine göre avantajlarını artırmalarına yardımcı olan bir araçtır.

Bu, trader’ı trendin sağ tarafında tutarak ve trend tersine dönmek üzereyken uyarılar sağlayarak yapılır. Bu görevi yerine getirebilecek birçok gösterge ve model vardır, ancak tüm piyasa koşulları için faturaya uyan belirli bir gösterge yoktur.

Bu nedenle, trader’lar hem trend hem de aralığa bağlı piyasalar sırasında kullanışlı olan göstergelerin bir kombinasyonunu kullanmayı tercih eder. Ancak bu, yatırımcının her grafiği mevcut tüm göstergelerle karıştırması gerektiği anlamına gelmez. Bazı durumlarda, çok fazla gösterge kullanmak karar verme sürecini sekteye uğratır ve yatırımcıya yardımcı olmak yerine kafa karışıklığı yaratır.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
İşte her kripto yatırımcısının bilmesi gereken 2 temel fiyat göstergesi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!