Elon Musk Dogecoin ile Ödeme Alabiliriz Dedi: Fiyat Sert Yükseliş Yaşıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milyarder Elon Musk kısa süre önce katıldığı bir etkinlikte yaptığı açıklamalarla Dogecoin (DOGE) yatırımcılarını heyecanlandırdı.

Elon Musk kısa süre önce Teksas’taki ‘We Are Giga’ etkinliğinde konuştu. Ekinlik sırasında kendisine yöneltilen Dogecoin sorusuna yanıt olarak verdiği cevap ise hem yatırımcıları heyecanlandırdı hem de DOGE fiyatında ani bir yükselişe yol açtı.

Geçtiğimiz süreçte meme coin projesine verdiği destekle öne çıkan milyarder, elektrikli araç devi Tesla’nın “bir noktada” Dogecoin ödemelerini kabul edeceğini söyledi. Fakat o malum noktanın ne zaman olacağını açıklamadı.

Dogecoin halkın kripto parası!

Konuşmasının devamında, çok bilindik bir slogan olan “Dogecoin to the moon” ifadelerine yer veren Musk, bununla da sınırlı kalmadı. SpaceX ve Tesla’da birçok çalışanının dahil kendisinden Dogecoin’i desteklemesini rica ettiğini belirten Musk, DOGE’u “halkın parası” olarak nitelendirdi. Bununla birlikte birçok zengin kişi Bitcoin’i desteklerken kendisinin Dogecoin’in yanında yer alacağını vurguladı:

Tesla bir noktada DOGE ödemelerini kabul edecek. O yüzden Dogecoin to the moon! Pek çok insan Dogecoin’i neden desteklediğimi bilmiyor. Tesla’daki fabrikada dolaşırken, birçok çalışan ım ‘Hey DOGE’u destekleyebilir misin’ diyor. SpaceX’te bile fabrikalarda çalışan sıradan insanlar ‘Lütfen DOGE’u destekleyin’ diyerek yanıma geliyor. Dogecoin “insanların” kripto parası. O yüzden desteklemeye devam edeceğim. Pek çok zengin insan Bitcoin’i destekliyor ama ben Dogecoin’i destekleyeceğim.

CoinGecko verilerine göre Musk’ın açıklamasıyla birlikte kısa sürede %12 yükselen DOGE, 0,168 dolar seviyesinden 0,187 dolara tırmandı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Elon Musk Dogecoin ile Ödeme Alabiliriz Dedi: Fiyat Sert Yükseliş Yaşıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!