Analistlerden Bitcoin İçin Düşüş Uyarısı: Fiyat Bu Seviyelere Kadar Gerileyebilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzmanlar, Bitcoin’in (BTC) önümüzdeki birkaç gün içerisinde %20’lik bir düşüş yaşayarak 58 bin dolara kadar gerileyebileceğini söyledi.

Kripto para analiz şirketi Swissblock 13 Mart Çarşamba günü yayınladığı bir notta, Bitcoin fiyatı için bir düşüş ihtimaline yer verdi. Bitcoin’in ocak başından bu yana neredeyse 2 kat yükseldiğini belirten Swissblock analistleri, fiyat ile ile RSI momentum göstergesi arasındaki negatif sapma oluştuğunu ve gerilemenin 58 bin dolar bandına kadar derinleşebileceğini vurguladı.

Olası bir soğuma evresi için %20’lik düşüş tahminlerinde kararlı görünen Swissblock cephesi, sadece son 1 haftada Bitcoin’in defalarca tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktığını ve bunun daha fazla sürdürülemeyeceğini ima etti.

Swissblock analistlerinden Henrik Zeberg, düzeltmenin birkaç gün kadar yakında olabileceğini dile getirirken yine de büyük resme bakıldığında boğa ivmesinin korunduğunu ve asıl zirvenin henüz gelmediğini kaydetti:

Hiçbir şey düz bir çizgide yükselmez. Bitcoin bile. Bir düzeltme yakın görünüyor. BTC’nin bir sonraki hamlede 58.000-59.000 dolara kadar düşeceğini öngörüyoruz. Ama yine de bize kalırsa zirve henüz görülmedi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analistlerden Bitcoin İçin Düşüş Uyarısı: Fiyat Bu Seviyelere Kadar Gerileyebilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!