QCP Capital Ethereum’da Düzeltme Gelebilir Dedi ve Uyardı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Opsiyon piyasası yatırımcıları, Ethereum’da (ETH) olası bir düzeltmeye karşı hazırlık yapıyor.

Kripto para ticaret firması QCP Capital tarafından 12 Mart günü paylaşılan raporda, Ethereum özelindeki alım opsiyonları ile satım opsiyonları arasındaki ivmeye yer verildi.

Veriler, fiyatın özellikle 4.000 doların üzerine çıkmasıyla birlikte düşüş yönlü opsiyon işlemi alan yatırımcıların arttığını gözler önüne serdi.Analsitler bu düşüş beklentisinin bugün gerçekleşecek Dencun yükseltmesiyle birlikte bir “haberi sat” durumu yaşanabileceğine bağlarken spot Ethereum ETF başvurularına yönelik negatif atmosfere de yer verildi.

Kısa süre önce kıdemli Bloomberg analistleri, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) spot Ethereum borsa yatırım fonu (ETF) ihraççılarıyla çok az görüştüğünü belirterek mayıs ayındaki onay ihtimalini %70’den %30’a düşürmüştü.

Öte yandan QCP Capital analistleri, olası herhangi bir düşüşün yatırımcılar tarafından agresif şekilde satın alınabileceğini vurguladı. Bu satım yönlü opsiyon işlemlerinin sadece bir önlem olarak alınmış olabileceği belirtilirken boğa piyasasının ivmesini korumaya devam ettiği kaydedildi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
QCP Capital Ethereum’da Düzeltme Gelebilir Dedi ve Uyardı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!