Popüler Analist Bitcoin Bu Nedenle Düşüş Gelebilir Dedi, Aralık Paylaştı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler kripto para analisti Rekt Capital, Bitcoin yarılanması (halving) öncesi bir düzeltme gelebileceğini söyledi.

Bitcoin son 1 hafta içerisinde dört kere tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşırken deneyimli analist Rekt Capital’den düzeltme çağrısı geldi.

Tarihsel döngü modelinden yararlanan analist, olası bir düzeltmenin 2020‘deki yarılanma öncesi %20’lik düzeltme ve 2016 yarılanmasından önceki %38’lik geri çekilme ile uyumlu olacağını vurguladı. Eğer geçtiğimiz boğa piyasasında olduğu gibi %20’lik bir düşüş yaşanırsa Bitcoin fiyatının 62-58 bin dolara bandına gerileyebileceğini ima etti.

Öte yandan Bitcoin’in yıl başından bu yana iki kayda değer düzeltmeye ev sahipliği yaptığını belirterek yarılanma öncesi olası bir düzeltmenin daha sığ kalabileceğini dile getirdi:

Bu yıl Bitcoin Ocak ayında -%18 ve Mart başında -%14’lük bir geri çekilme yaşadı. Bu nedenle, yarılanma öncesi bir geri çekilme yaşanması durumunda, bu geri çekilmenin daha derin olmaktan ziyade daha sığ olması muhtemeldir.

 

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Popüler Analist Bitcoin Bu Nedenle Düşüş Gelebilir Dedi, Aralık Paylaştı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!