Poligon Köprüsü nasıl kullanılır?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum ve Polygon arasında sorunsuz varlık transferini kolaylaştıran Polygon Köprüsü’nün nasıl kullanılacağına dair adım adım kılavuzumuz burada.

Polygon Bridge, farklı blockchain ağları arasında kesintisiz varlık transferini kolaylaştırarak kullanıcıların çeşitli ekosistemlerde gezinmesine ve merkeziytsiz (DeFi) fırsatlarından yararlanmasına olanak tanıyor.

Polygon blockchain, Ethereum katman-2 ölçeklendirme çözümüdür. Polygon Bridge, farklı blockchainler arasında Ethereum’a ve Ethereum’a zincirler arası iletişime yardımcı olan çapraz zincirler arası birlikte çalışabilirlik kanalıdır.

Polygon Ağı ayrıca ölçeklenebilir merkezi olmayan uygulamalar (DApp’ler) geliştirmek için kaynaklar sağlar. Polygon, DApp’lerin SushiSwap, Aave ve Curve gibi tanınmış DeFi platformlarına hızlı ve kolay bir şekilde konuşlandırılmasını sağlar.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Poligon Köprüsü nasıl kullanılır?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!