Coinbase Bitcoin Yükselişinden Faydalanmak İçin 1 Milyar Dolarlık Planı Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, 1 milyar dolarlık tahvil satmayı planlıyor.

Kripto para borsası Coinbase, 1 milyar dolarlık tahvil satarak fon toplamayı planlıyor. Bu hamle, son kripto para rallisiyle birlikte şirketin hisse senedi fiyatının yüksek olduğu bir zamana denk gelirken elde edilen gelirin mevcut borçları kapatmak ve operasyonel masrafları karşılamak için kullanılacağı belirtildi.

Satılacak tahvillerin 2030 yılında vadesi dolacağı ifade edilirken yatırımcılar ilk 30 gün içinde 150 milyon dolar daha tahvil satın alabilecek.

Tahvilleri satın alan yatırımcılar, bunları gelecekte Coinbase hisselerine dönüştürebilecek. Hisse senedi fiyatı yükselmeye devam ederse bu yatırımcılar potansiyel olarak kar elde edebilecekler.

Coinbase, 2022’de FTX’in çöküşü ve federal düzenleyicilerle yaşadığı yasal sorunlar nedeniyle zor bir yıl geçirdi. Bu olaylar, şirketin gelirlerini ve hisse senedi fiyatını önemli ölçüde etkiledi.

Ancak son kripto para rallisi, Coinbase’in hisse senedi fiyatını önemli ölçüde yükseltti. Şirket şu anda 61,58 milyar dolarlık bir piyasa değerine ulaştı.

Coinbase’in 1 milyar dolarlık tahvil satması, şirketin mali durumunu iyileştirmeye ve uzun vadeli büyümeye odaklanmaya yönelik bir adım olarak yorumlandı. Bu hamle, şirketin kripto para piyasasındaki lider konumunu sağlamlaştırmasına da yardımcı olabilir.

En büyük kurumsal Bitcoin balinası MicroStrategy, geçtiğimiz günlerde 800 milyon dolarlık tahvil satarak Bitcoin aldığını duyurmuştu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase Bitcoin Yükselişinden Faydalanmak İçin 1 Milyar Dolarlık Planı Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!