Ark Invest Kripto Para Yatırımlarındaki Satış Çılgınlığına Devam Ediyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cathie Wood yönetimindeki yatırım şirketi Ark Invest, milyonlarca dolar değerinde Coinbase (COIN) hissesi sattı.

Ark Invest, Coinbase hissesi satışlarına hız kesmeden devam ediyor. Şirket tarafından açıklanan son gün sonu raporuna göre 12 Mart Salı günü 27,2 milyon dolar değerinde 106.000 Coinbase hissesi daha elden çıkarıldı.

Yükselişlere paralel olarak yatırım portföyünü dengelemek adına satışlarına devam eden şirket sadece bu hafta 100 milyon dolarlık COIN satmış oldu. Şirket yatırım politikası gereği bir varlığın toplam hacmin %10’unu geçmesine izin vermediği için satış yapıyor.

Pazartesi günü satılan COIN hisselerinin 17,1 milyon dolarlık kısmı Innovation ETF,  2,5 milyon dolarlık kısmı Next Generation Internet ETF ve 2,3 milyon dolarlık kısmı, 7,8 milyon dolarlık kısmı da Fintech Innovation ETF aracılığıyla satıldı.

TradingView verilerine göre son günlerde satış baskısıyla karşı karışıya kalan COIN, son 1 hafta içerisinde %0,19 değer kaybetti. COIN, yazım esnasında 256 dolardan, tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) yakın bir konumda işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ark Invest Kripto Para Yatırımlarındaki Satış Çılgınlığına Devam Ediyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!