Popüler Altcoin Boğa ya da Ayı Dönemecinde: Gelişmeler Fiyatı Nasıl Etkileyecek?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum katman 2 projesi Arbitrum özelinde kısa süre sonra milyarlarca dolar değerinde kilit açılışı beklenirken balina hareketleri dikkat çekiyor.

Arbitrum özelinde TSİ 16 Mart 04.00 itibarıyla tarihinin en büyük kilit açılışı gerçekleşecek. 2,2 milyar dolar değerinde 1,12 milyar adet varlığın kilidi açılacak. Bu durumun altcoin özelinde satış baskısı yaratabileceği düşünülüyor.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre 1,37 milyar dolar değerinde 673 milyon ARB, ekibin kullanımı için açılacak. 894 milyon dolar değerinde 438 milyon ARB ise kullanıcılara hak ediş olarak dağıtılacak.

Verilere göre kilit açılış haberi bazı balinalar tarafından fırsat olarak görüldü.. “0x4009” cüzdanlı bir balina, son 1 hafta içerisinde 4,57 milyon dolar değerinde 2,3 milyon ARB alımı gerçekleştirdi.

“0x1219” cüzdanlı bir diğer balina ise yine son 1 hafta içerisinde 1,97 milyon dolar değerinde 901 bin ARB satın aldı. Fakat balinaların tercihi sadece alım yönlü olmadı.

On-chain verilerine göre geçtiğimiz 1 haftada 6 farklı balina 15 milyon dolar değerinde ARB satışı yaptı. Bu balinalar arasında kurumsal balinalardan biri dForce ve cross-chain protokolü Synapse Labs gibi önemli aktörler yer aldı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Popüler Altcoin Boğa ya da Ayı Dönemecinde: Gelişmeler Fiyatı Nasıl Etkileyecek?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!