Meme Coin Sezonu Bitiyor Mu: Dev Balinalar Yüklü SHIB ve PEPE Taşıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İki büyük balina bugün fiyatlarda geri çekilme yaşanırken borsalara 10,6 milyon dolar değerinde Shiba Inu (SHIB) ve Pepe (PEPE) taşıdı.

On-chain veri hesabı Spot On Chain 12 Mart tarihinde yaptığı paylaşımda, 2 balinanın yaptığı meme coin transferlerine yer verdi.

Paylaşıma göre erken bir yatırımcı kripto para borsaları Gemini ve Crypto.com’a 6,49 milyon dolar değerinde 200 milyar Shiba Inu (SHIB) yatırdı. Bu balina 4 yıl önce yalnızca 10 Ethereum karşılığında 15,2 trilyon SHIB satın almıştı.

Balinanın mevcut durumda 85,15 milyon dolar değerinde 2,6 trilyon Shıba Inu’su bulunuyor.

Bir diğer balina ise 4,13 milyon dolar değerinde 500 milyar PEPE’yi kripto para borsası OKX’e yatırdı. Balinanın PEPE işlemlerine yalnızca 10 gün önce başlaması dikkat çekerken satış yapması durumunda net karı 3,36 milyon dolar olacak.

Devasa balinaların borsalara meme coin göndermesi akıllarda soru işareti yarattı. Son dönemin en iyi performans gösteren altcoin grubu olan meme coinlerin yükselişlerinin son bulabileceği tahmin ediliyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Meme Coin Sezonu Bitiyor Mu: Dev Balinalar Yüklü SHIB ve PEPE Taşıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!