Grayscale’de Solana İçin Boğa Fragmanı: Fiyatın 10x Yukarısında İşlem Gördü!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para odaklı yatırım şirketi Grayscale tarafındna sunulan Grayscale Solana Trust (GSOL) rekor seviyeye ulaştı.

En büyük spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) ihraççılarından biri olan Grayscale, birçok altcoin içinde yatırım hizmetlerini başlatmıştı.

Bu altcoinlere yönelik ilgi büyük olurken özellikle Solana (SOL) tabanlı Grayscale Solana Trust (GSOL) ilgi odağının merkezinde yer aldı.

Grayscale tarafından aktarılan verilere göre Grayscale Solana Trust’ın (GSOL) ikincil piyasa fiyatı 8 Mart’ta 540 dolar gibi rekor bir seviyeye ulaştı. Fonun prim oranı %873’e kadar yükseldi. Grayscale Solana Trust’ın (GSOL) net varlık değeri (NAV) güncel olarak 55 dolar seviyesinde konumlandığı için fiyatın 540 dolar seviyesine ulaşmasıyla birlikte prim oranı %873 olarak hesaplanmıştır.

Yüksek pozitif prim oranı, özellikle ABD’li kurumsal yatırımcıların Solana için artan ilgisini gözler önüne sermiş oldu.

Grayscale Solana Trust (GSOL) 11 Mart günü piyasa kapanışını 317 dolardan yaparken halen daha aşırı yüksek olan prim oranı %472 olarak kayıtlara geçti. Fon özelindeki aşırı taleple birlikte fiyatlar 500 dolara kadar çıkarken kripto para borsalarında SOL fiyatı güncel olarak 153 dolar civarında seyrediyor.

Halihazırda Grayscale Ethereum Trust (ETHE) ve Grayscale Ethereum Classic Trust (ETCG) ürünleri dışında şirket tarafından sunulan tüm altcoin fonları pozitif prim oranından işlem görüyor.

 

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Grayscale’de Solana İçin Boğa Fragmanı: Fiyatın 10x Yukarısında İşlem Gördü!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!