Ethereum Uzmanları Bile İkiye Böldü: Beklenen Tarih İçin İhtimal Azalıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bloomberg ETF analistleri, mayıs ayında spot Ethereum borsa yatırım fonu (ETF) onay ihtimalini ciddi oranda düşürdü.

Deneyimli Bloomberg ETF analistleri, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) mayıs ayında spot Ethereum ETF’lerini onaylama ihtimalini %60-70 bandından %30’a düşürdü.

Konu hakkında The Block’a açıklamada bulunan ve daha önce yaptığı %70’lik tahminle dikkat çeken kıdemli analist Eric Balchunas, mevcut şartlar altında ihtimalin %30’a düştüğünü belirtti.

Bir diğer Bloomberg kıdemli analisti James Seyffart ise sosyal medya üzerinden meslektaşının güncel tahminini destekledi. Seyffart, ilk olarak mayıs ayında spot Ethereum onayı için %60-65 oranında bir tahminde bulunmuştu. Deneyimli isim sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Bu Ethereum ETF döngüsü şu anda Bitcoin ETF onay ihtimalinin tam tersi gibi görünüyor. Ne kadar çok görürsek/duyarsak (ve görmezsek/duymazsak) o kadar az iyimser oluyorum. Son teslim tarihine yaklaşık 73 gün kaldı ve gerçekten çok az hareket var veya hiç hareket yok gibi görünüyor.

SEC geçtiğimiz hafta finans devi BlackRock tarafından sunulan spot Ethereum ETF başvurusuna ilişkin kararını belirli riskler sebebiyle ileriki tarihe ertelemişti.

Birçok isim aynı görüşte

Spot Ethereum ETF’lerine yönelik açıklamalarda bulunan piyasanın birçok önemli aktörü benzer bir “olumsuz” görüşü paylaştı. Kripto para market yapıcı GSR, ocak ayında %70’lik bir ihtimal öne sürmüştü fakat şirketin araştırma analisti Brian Rudick bu oranında kısa süre sonra daha düşük bir seviyeye çekilebileceğini sinyalini verdi.

The ETF Store’un başkanı Nate Geraci’de benzer görüş bildirenler arasında yer aldı. Geraci The Block’a verdiği demeçte SEC’nin spot Ethereum ihraç etmek isteyen firmalarla kayda değer şekilde etkileşime geçmediğini ve bunun oldukça negatif göründüğünü söyledi:

Tüm göstergeler, SEC’nin henüz ihraççılarla anlamlı bir şekilde etkileşime girmediği yönünde, ki bu açıkça olumsuz bir işaret.

Variant Fund Baş Hukuk Sorumlusu Jake Chervinsky ise süreç özelinde yaşanan ilerleme eksikliğini onaya yönelik beklentisini kırdığını ve endişelerini artırdığını kaydetti.

Varlık yönetim şirketi Blofin, kısa süre önce yayınladığı raporda 3 gerekçe öne sürerek Ethereum ETF’lerinin onaylanma ihtimalinin azaldığını vurguladı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Uzmanları Bile İkiye Böldü: Beklenen Tarih İçin İhtimal Azalıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!