Ethereum İçin Kurumsal Veriler Zayıflık Sinyali Veriyor: Bu Seviye Kritik!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzun süredir yükselişine devam eden Ethereum’da (ETH) opsiyon verileri zayıflık sinyali vermeye başladı.

Ethereum fiyatı, iki yılın en yüksek seviyesi olan 4.000 doları aştıktan sonra düşüş sinyalleri vermeye başladı. En büyük kripto para opsiyon borsası Deribit üzerindeki veriler, yatırımcıların kısa vadede fiyat düşüşüne karşı önlem aldığını gözler önüne serdi.

Deribit’in kripto opsiyon verilerine göre, 30 ve 60 gün içinde vadesi dolacak olan Ethereum satım opsiyonları fiyatın 4.000 doların üzerine çıkmasıyla birlikte artış gösterdi. Opsiyon verileri 4.000 doların altındaki kapanışların fiyattaki düşüşü derinleştirebileceğine işaret etti.

Öte yandan ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC), spot Ethereum ETF’lerini mayıs ayında onaylama ihtimalinin analistler tarafından azaltması, düşüş ihtimalini güçlendiren faktörler arasında yer aldı. Pazartesi günü Bloomberg kıdemli ETF analistleri mayıs ayında spot eter ETF onayı için tahminlerini %70’ten %30’a düşürmüştü.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum İçin Kurumsal Veriler Zayıflık Sinyali Veriyor: Bu Seviye Kritik!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!