Coinbase Uyardı: Bitcoin ve Kripto Paralardaki Boğa Yükselişi Durabilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, yatırımcıları piyasada yaşanabilecek olası düşüşlere karşı uyardı.

Coinbase tarafından kısa süre önce paylaşılan bir raporda, kripto para piyasası için olası düzeltme beklentilerine yer verildi. Raporda, kripto para piyasasındaki son yükseliş dalgasının ardında yatan spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) onaylarının yavaş yavaş piyasayı yukarı taşıyıcı özelliğini yitirmeye başladığı belirtilirken kısa süre sonra gerçekleşecek makroekonomik olaylar işaret edildi.

Raporda adı geçen Coinbase analistleri David Duong ve David Han, bu hafta içerisinde açıklanacak ABD TÜFE ve ÜFE verilerinin piyasalarda kısa vadeli geri çekilmelere yol açabileceğini vurguladı.

Ek olarak ABD Merkez Bankası’nın, ABD bölgesel bankalarını desteklemek için kullanılan Banka Vadeli Fonlama Programı’nın (BTFP) 11 Mart’ta sonra ereceği ve bunun olası satışlara yol açabileceği kaydedildi:

Kriptonun bir sonraki yükselişe tanık olmadan önce önümüzdeki haftalarda bazı önemli makro rüzgarlar ve olumsuz teknik faktörlerle karşılaşabileceğini düşünüyoruz. İlk yükselişe katkıda bulunan yakıt tükenmiş gibi görünüyor. Bununla birlikte kripto para piyasasının önümüzdeki haftalarda bazı önemli makro ve teknik engellerle karşılaşmasının muhtemel görünüyor. Bunlar arasında ABD’den gelecek TÜFE ve ÜFE verileri de yer alıyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase Uyardı: Bitcoin ve Kripto Paralardaki Boğa Yükselişi Durabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!