Bitcoin Fiyatındaki Yükseliş Madencileri Sevindirdi: Dikkat Toplu Satış Gelebilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) madencilerinin geliri, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Kripto para piyasasındaki yükselişlerden en çok fayda sağlayan isimler arasında Bitcoin madencileri yer aldı. The Block tarafından aktarılan verilere göre Bitcoin madencilik geliri bu hafta sonu tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Bitcoin madenci kazançlarının 7 günlük hareketli ortalaması 9 Mart’ta 68,28 milyon dolar ile rekor kırdı. Ek olarak madencilik geliri en yüksek noktasını 68,35 milyon dolar ile 10 Mart Pazar günü gördü. Bir önceki rekor Mayıs 2021 tarihinde 67,15 milyon dolarla görülmüştü.

Artan madencilik gelirleri, olası bir toplu satış baskını da beraberinde getirdi. Geçtiğimiz yıllarda Bitcoin yarılanması (halving) öncesinde madencilerin risklerini azaltmak için toplu satışlar yaptığı görülmüştü.

Bitcoin fiyatındaki artışa paralel olarak kazançlarına kazanç katan madenciler, bir yandan da nisan ayında gerçekleşecek Bitcoin yarılanmasına karşı hazırlıklarını hızlandırdı.

TheMinerMag’in verilerine dayandırılan bir Bloomberg raporunda, en büyük 13 Bitcoin madencilik şirketinin geçtiğimiz şubat ayından bu yana 1 milyar doların üzerinde madencilik teçhizatı sipariş ettiğini gözler önüne serdi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Fiyatındaki Yükseliş Madencileri Sevindirdi: Dikkat Toplu Satış Gelebilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!