Yatırım Şirketi ARK Invest’den Coinbase Hissesi Satışı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cathie Wood’un ARK Invest şirketi, son hafta içerisinde Coinbase (COIN) hisselerinin yaklaşık 150 milyon dolarlık bir değerinde satış gerçekleştirdiğini bildirdi.

Cathie Wood’un ARK Invest şirketi, yatırım stratejisini belirgin bir biçimde yansıtan bir adım atarak, 8 Mart 2024 tarihinde sona eren hafta içinde kripto para borsası Coinbase’in (COIN) yaklaşık 150 milyon dolarlık hissesini elden çıkardığını resmi olarak duyurdu.

Yatırım Şirketi Ark Invest’den Coinbase Hissesi Satışı! 3

580,000’den fazla hisseye tekabül eden bu satış, ARK’ın borsa yatırım fonları (ETF’ler) arasında dengeli portföyler oluşturma ve bir ETF’nin değerinin %10’unu aşan bireysel varlıklardan kaçınma kararlılığını vurgulamaktadır.

Cuma günü, 256,62 dolarlık bir fiyattan satılan COIN hisseleri, 149,85 milyon dolarlık büyük bir elden çıkarma işlemine karşılık geliyor.

Hisseler ARK’ın önde gelen üç ETF’sinden çıkarıldı: İnovasyon ETF’si (ARKK), Yeni Nesil İnternet ETF’si (ARKW) ve Fintech İnovasyon ETF’si (ARKF).

16 Şubat 2024 tarihinde sona eren haftadan bu yana, 151 milyon dolarlık hissenin satıldığı bu satış, Coinbase hisselerinin ARK Invest tarafından en önemli elden çıkarılmasına işaret ediyor. Bu, Temmuz 2023’ten beri görülen en yüksek ikinci haftalık işlem hacmini vurguluyor.

ARK Invest’in çeşitlendirilmiş portföy oluşturmak için benimsediği yaklaşım, varlıkların büyük kazançlar elde ettiğinde böylesine büyük ölçekli satışları zorunlu kılabilir.

Coinbase’in hisse fiyatındaki son yükselişi, Bitcoin fiyatındaki belirgin artışla ilişkilendirilerek ARK’ı varlıklarını yeniden düzenlemeye teşvik etti.

Geçen ay Coinbase hisseleri, %80’in üzerinde bir değer kazançla tüm dikkatleri üzerine çekti. Aynı süre zarfında Bitcoin fiyatındaki %50’ye yakın artışa paralel olarak, COIN’in ARK’ın ETF’leri içindeki ağırlığı %10 eşiğinin rahatça ötesinde duruyor. Bu durumda, Bitcoin’in 70.000 doların üzerine çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşması, ARK’tan daha fazla satış beklentilerini artırıyor.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yatırım Şirketi ARK Invest’den Coinbase Hissesi Satışı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!