Londra Borsası Bitcoin ve Ethereum Listelemelerine Çıkan İzin ile Yeşil Işık Yaktı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük üçüncü borsası London Stock Exchange (LSE), Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) yatırımcılarını sevindirecek haberi paylaştı.

İngiltere’nin Finansal Davranış Otoritesi’nin (FCA) kripto para odaklı ETN (Exchange Traded Note) hizmetlerine onay vermesi Londra Borsası’nı (London Stock Exchange) harekete geçirdi.

Bitcoin ve Ethereum’a Londra Borsası’ndan yeşil ışık geldi. Borsa tarafından 11 Mart günü yapılan açıklamada, 2024 yılının ikinci çeyreği itibariyle Bitcoin ve Ethereum ETN başvurularının kabul edilmeye başlanacağına yer verildi.

Söz konusu kripto para ETN’leri, yatırımcıların borsadaki Bitcoin ve Ethereum varlıklarını takip eden menkul kıymetlerle işlem yapmalarına olanak tanıyacak.

LSE, daha önce yayınladığı bilgi formu üzerinden başvuruları alacağını ve kesin lansman tarihini zamanı geldiğinde teyit edeceğini vurguladı. Başvuru formunda yer alan Bitcoin ve Ethereum’ların soğuk bir cüzdanda saklanması ve saklama kuruluşunun Birleşik Krallık, AB, İsviçre veya ABD AML mevzuatına göre düzenlenmesi gibi detaylar dikkat çekti.

Yapılan açıklamada Bitcoin ve Ethereum ETN’lerinin şimdilik sadece profesyonel kullanıcıların hizmetine açılacağı kaydedildi.

Londra Borsası Bitcoin ve Ethereum Listelemelerine Çıkan İzin ile Yeşil Işık Yaktı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Londra Borsası Bitcoin ve Ethereum Listelemelerine Çıkan İzin ile Yeşil Işık Yaktı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!