Bloomberg Analistlerinden Ethereum Spot ETF’ler Hakkında Olumsuz Yorum!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bloomberg analistleri Eric Balchunas ve James Seyffart, Ethereum spot ETF’leri hakkında görüşlerini paylaştılar.

Bloomberg ETF analistleri Eric Balchunas ve James Seyffart, Ethereum spot ETF’lerinin Mayıs ayına kadar onaylanma ihtimali hakkındaki öngörülerini oldukça azalttı. Balchunas’un tahmini %60-70’ten %30’a indirilirken, Seyffart ise son tarihe yaklaştıkça daha az umutlu bir hale geldi.

Piyasa yapıcı GSR şirketi, düşen ihtimallere karşın, onay konusunda umutlu olmaya devam ediyor. Beklentilerin aksine, JPMorgan ve TD Cowen, onayın Mayıs ayında gelmeyeceğini öngörüyor.

Balchunas, konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

“ETH ETF’lerinin Mayıs ayındaki son tarihe kadar onaylanma olasılığı %35’e düştü. Onaylamaları için gereken tüm nedenleri anlıyoruz ve şahsen onaylamaları gerektiğine inanıyoruz, ancak BTC spot için 2,5 ay kala bizi iyimser yapan işaretler ve kaynaklar bu kez mevcut değil. 35’in %0 olmadığını, hala mümkün olduğunu ve uzun vadede gerçekleşeceğine inandığımızı unutmayın.”

Seyffart ise düşüncelerini şöyle açıkladı:

“Bu Ethereum ETF döngüsü şu anda Bitcoin ETF onay ihtimalinin tam tersi gibi görünüyor. Ne kadar çok görür ve duyarsak ve ne kadar az görür ve duyarsak, o kadar az iyimser oluyorum. Son tarihe yaklaşık 73 gün kaldı ve çok az hareket var veya hiç yok gibi görünüyor.”

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bloomberg Analistlerinden Ethereum Spot ETF’ler Hakkında Olumsuz Yorum!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!