Binance Destekli Altcoin’de Ekip ve Güney Koreli Borsa Yükseliş ile Düğmeye Bastı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son günlerde sergilediği yükseliş performansıyla dikkat çeken altcoin’de ekiple bağlantılı cüzdanlar giderek daha fazla aktif olmaya başladı.

On-chain analiz platformu Spot On Chain tarafından aktarılan verilere göre Space ID (ID) ekibiyle ve kripto para borsası Upbit ile bağlantılı cüzdanlarda dikkat çeken aktiviteler görüldü.

“0x92e” isimli cüzdan, 11 Mart günü Space ID çoklu imza cüzdanlarından 10,45 milyon dolar değerinde 8 milyon ID aldı. Aynı cüzdan geçtiğimiz şubat ayında yine ekipten 8 milyon ID almış ve fiyattaki yükselişe paralel olarak bu varlıkları Binance ve OKX’e aktarmıştı.

Kripto para borsası Upbit ile bağlantılı “0xa49” isimli bir cüzdan ise yine 11 Mart günü 3,26 milyon dolar değerinde 2,53 milyon ID alımı yaptı. Alımlar genellikle fiyattaki ani yükselişlerden önce gerçekleştirildi.

Bu cüzdanda halihazırda 193 milyon dolar değerinde 151 milyon ID bulunuyor ve en büyük ID balinalarından biri olarak konumlanıyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %22 yükseliş sergileyen ID, yazım esnasında  1,26 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance Destekli Altcoin’de Ekip ve Güney Koreli Borsa Yükseliş ile Düğmeye Bastı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!