Kriptoda son durum: BTC, ETH, BNB, SOL, XRP, ADA, DOGE, SHIB analizi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı, ancak kırılmanın sürdürülememesi ayıların daha yüksek seviyelerde aktif kaldığını gösteriyor.

Bitcoin (BTC) Coinbase borsasında 70 bin 200 dolara fırlayarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve alıcıların sürücü koltuğunda kalmaya devam ettiğini gösterdi. Bununla birlikte, ayılar fiyatın 70 bin doların üzerinde kalmasına izin vermedi ve bu da her yüksek seviyenin satıldığını gösteriyor.

Fiyat artışının yanı sıra Bitcoin’in spot işlem hacminin de artması, perakende yatırımcıların piyasaya geri döndüğünü gösteriyor. Bitcoin’in günlük spot işlem hacmi 5 Mart’ta merkezi borsalarda 46,26 milyar dolara yükselerek son bir yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Son yükselişin ardından, bazı yatırımcılar kar elde etmeye hazır görünüyor. Glassnode verileri Coinbase’e yapılan Bitcoin transferlerinin 2022’nin en yüksek seviyelerine yaklaştığını gösteriyor.

Bitcoin 69.000 dolar civarında seyrederken, belli başlı altcoinler yukarı yönlü hareketlerini sürdürdü ve bu da yatırımcıların dikkatlerini altcoinlere kaydırabileceğini gösteriyor. Blockchain Center’ın altcoin sezonu endeksine göre, henüz bir altcoin sezonu başlamadı, ancak K33 Research bunun başlamak üzere olduğuna inanıyor.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kriptoda son durum: BTC, ETH, BNB, SOL, XRP, ADA, DOGE, SHIB analizi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!