ApeCoin nedir ve nasıl çalışır?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

APE token sahipleri kolektif yönetişim kararları alır, oy kullanır ve fon tahsisi, kural çerçevesi, ortaklıklar, proje seçimi ve daha fazlası gibi konularda karar verir.

2022’nin ilk çeyreğinde Yuga Labs tarafından geliştirilen Bored Ape Yacht Club’ın (BAYC) yerel coin’i olarak kabul edilen bir kripto para birimi olan ApeCoin (APE) büyük gündem yarattı. ApeCoin DAO’sunun Nisan 2021’de ortaya çıkmasından bu yana BAYC, canlı bir topluluğa sahip en iyi nonfungible token (NFT) koleksiyonları arasında yer alıyor.

BAYC koleksiyonu sıkılmış gibi görünen maymunları sergiliyor. Ruh halinize ve seçiminize bağlı olarak, bu maymunları en küçük ayrıntılarına kadar seçebilirsiniz. Dünyanın dört bir yanındaki yatırımcılar paralarını bu sanat eserlerine yatırdı ve alıcılar arasında Justin Bieber ve Eminem gibi isimler de var.

APE ekosisteminin bir ERC-20 yönetişim tokenı olan ApeCoin, merkezi olmayan özerk bir organizasyon veya DAO tarafından yönetilmektedir. Coin’i elinde bulunduran herkesin ilgili yönetişim kararlarında oy kullanmasına izin verilir.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ApeCoin nedir ve nasıl çalışır?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!