ABD’de Binance’e Yeni Dava Açılabilir: 9 Altcoin’i İçeren Eski Karar Bozuldu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD Temyiz Mahkemesi, kripto para borsası Binance hakkındaki bir davayı tekrardan gündeme getirdi.

Reuters tarafından sunulan habere göre ABD İkinci Devre Temyiz Mahkemesi 8 Mart Cuma günü, bir bölge hakiminin Binance’e karşı açılan bir toplu davayı uygunsuz bir şekilde reddettiğine karar verdi.

Karar 3’e karşı 0 oyla alınırken davanın tekrardan gündeme getirilmesi ve daha detaylı şekilde incelenmesi gerektiği vurgulandı.

Temyiz başvurusu, 2017‘den itibaren Binance aracılığıyla ELF, EOS, FUN, ICX, OMG, QSP ve TRX olmak üzere yedi token satın alan ve kısa süre içinde değerlerinin büyük kısmını kaybeden yatırımcıları kapsıyordu.

Yatırımcılar, toplu dava açarak Binance’i menkul kıymetler yasalarını ihlal etmekle suçlamışlardı fakat alt mahkemenin davayı düşürmesi üzerine bir sonuç elde edememişlerdi. Temyiz mahkemesinin bu kararının ardından bir şansları daha olacak.

Bu karar şimdilik Binance’in kuralları çiğneyerek menkul kıymet satışı yaptığına dair bir kanıt sunmasa da yine de önümüzdeki süreçte zorlu bir dava sürecine gebe olabilir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ABD’de Binance’e Yeni Dava Açılabilir: 9 Altcoin’i İçeren Eski Karar Bozuldu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!