Solana’nın Meme Coin’inde Geliştiriciler 700 Milyon Dolarlık Token’ı 29 Bin’e Satmış!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son haftalarda yaşadığı yükselişlerle adından sıkça söz ettiren meme coin projesinin geliştiricisi, elindeki varlıkları hiç pahasına satmış.

Meme coin dogwifhat’in (WIF) geliştiricilerinden birinin milyonlarca varlığı sattığı seviye görenleri üzdü. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre WIF’in piyasaya sürülmesinden 2 gün sonra harekete geçen bu geliştirici cüzdanı, 350 milyon WIF’i sadece 29 bin dolar karşılığında sattı.

Eğer geliştirici acele edip o satışı gerçekleştirmeseydi, güncel olarak 693 milyon dolar değerinde varlığı olacaktı. Aynı cüzdan WIF’in piyasaya sürüldüğü o ilk günlerde 110 dolar karşılığında 489.674 satın almıştı. Ardından bu varlıkları elindeki diğer WIF bakiyesi ile birleştirip 12,4 milyon WIF’i 896 bin dolara sattı.

Geliştiricinin cüzdanında güncel olarak 1,17 milyon dolar değerinde 589 bin WIF bulunuyor. Geliştirici her ne kadar satış için erken bir tarih seçmiş olsa da yine de WIF sayesinde 15 milyon dolar civarında bir kazanç sağlamış oldu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana’nın Meme Coin’inde Geliştiriciler 700 Milyon Dolarlık Token’ı 29 Bin’e Satmış!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!