Meme Coinler Hız Kaybederken Altcoin Rallisi Başka Bir Gruba Kayıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasındaki para akışı meme coinlerden yapay zeka odaklı projelere dönmüş olabilir.

Piyasadaki para durmadan el değiştiriyor ve bu geçişleri yakalayabilen yatırımcılar güzel kazanlar sağlayabiliyor. Güncel verilere göre özellikle şubat ayının başında ve sonlarında büyük kazanç sağlayan yapay zeka odaklı altcoinler, tekrardan ilgi merkezine oturmuş olabilir.

Bir süredir devam eden meme coin çılgınlığı durulurken teknoloji devi NVDIA’nın 18-21 Mart tarihleri arasında GTC AI 2024 ismli bir etkinlik düzenleyeceğini duyurması ve bu etkinliğe bazı yapay zeka odaklı kripto para projelerinin kurucularını da davet etmesi rüzgarın yönünün değiştirdi.

Bu haberin yayılmasıyla birlikte Ankr (ANKR), Render (RNDR), Near Protocol (NEAR), Fetch.ai (FET), SingularityNET (AGIX) gibi yapay zeka projelerinde %50’ye varan yükselişler görüldü.

Benzer projeler NVDIA’nın şubat ortasında aşırı kazançlı çeyrek raporu yayınlamasıyla birlikte de yükselmişti. Bununla birlikte Binance’in kısa süre önce başlattığı Future NEXT isimli oylamada, yatırımcıların öncelikli ilgisi yapay zeka projeleri üzerinde olurken meme coinler ikinci sırada yer aldı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Meme Coinler Hız Kaybederken Altcoin Rallisi Başka Bir Gruba Kayıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!