Solana'da NFT'ler nasıl satın alınır?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana gibi platformların devreye girmesiyle, alıcılar artık NFT’leri düşük bir işlem ücreti karşılığında ve minimum sıkışıklık ile satın alabilmektedir.

Değiştirilemez tokenlerin (NFT’ler) artan popülaritesi, yaygın Ethereum tabanlı ekosistemde fahiş işlem ücretleri ve tıkanıklık gibi sorunlara yol açmıştır. Ücret faktörü, blok zincirinde işlem yapmak isteyen herkes için büyük bir caydırıcı unsur olarak hizmet etmektedir.

Reuters tarafından yayınlanan bir rapor, NFT satış hacminin 2021’de 24,9 milyar dolar olduğunu ve 2020’deki 94,9 milyon dolardan çok daha fazla olduğunu ortaya koydu. NFT ticareti yapan cüzdan sayısı 2020’deki mütevazı 545.000’den yaklaşık 28,6 milyona sıçradı. Yakın zamanda, Bored Ape NFT’lerini çıkardığında, gaz ücreti 3300 dolara yükseldi ve Ethereum’da (ETH) maliyetlerin ne kadar kötü olduğuna dair bir fikir verdi.

Solana (SOL), yenilikçi bir tarih kanıtı (PoH) zamanlama mekanizması ve bir hisse kanıtı (PoS) protokol yapısı sayesinde iki temel ölçüt olan hız ve işlem maliyetinde şaşırtıcı derecede daha iyi performans göstererek Ethereum’a karşı önemli bir rakip olarak ortaya çıktı.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana'da NFT'ler nasıl satın alınır?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!