Opsiyon Verileri Bitcoin’in Mart Ayı İçinde Gideceği Fiyatı Hedefine İşaret Ediyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

8 Mart günü toplamda 3 milyar dolar değerinde Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) opsiyonunun vadesi dolacak.

Kripto para opsiyon piyasaları analiz platformu Greeks Live, Bitcoin ve Ethereum için 8 Mart’ı işaret etti. Sunulan verilerde, bugün 29.000 Bitcoin opsiyonunun 0,86 Satım Alım Oranı (Put Call Ratio), 60.000 dolarlık maksimum acı seviyesi (max pain) ve 2 milyar dolar kavramsal değer ile sona ermek üzere olduğu belirtildi.

Ek olarak yine 8 Mart günü 270.000 ETH opsiyonunun 0,55 Put Call Oranı, 2.950 maksimum acı seviyesi ve 1,05 milyar dolar kavramsal değer ile vadesi dolacak.

Bir vadeli dolumuna daha saatler kala, dünyanın en büyük kripto para opsiyon borsası Deribit üzerindeki yatırımcılar Bitcoin’de mart sonu için 70.000 dolarlık fiyattan opsiyon almaya başladı.

Konu hakkında The Block’a açıklamada bulunan Bitfinex Türev Ürünler Başkanı Jag Kooner, 70.000 dolar özelindeki hacim artışına dikkat çekti:

Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkmasından bu yana, hacim olarak işlem gören en yüksek enstrümanlar 70.000 $ kullanım fiyatına sahip aylık ve ay ortası vade sonu alım opsiyonlarıdır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Opsiyon Verileri Bitcoin’in Mart Ayı İçinde Gideceği Fiyatı Hedefine İşaret Ediyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!