Solana’da Çılgınlık Sürüyor: ABD Başkanı Joe Biden Temalı Altcoin 250x Yaptı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana tabanlı altcoinlerde çılgın yükselişler devam ederken son günlerde Joe Biden ve Donald Trump temalı altcoinler dudak uçuklatan yükselişler yaşadı.

Solana tabanlı meme coin dogwifhat’in dudak uçuklatan yükselişi diğer meme coinlere de sıçradı. Yükselişleriyle en çok dikkat çekenlerin başında ABD Başkanı Joe Biden ve eski başkan Donald Trump temalı altcoinler geldi.

Piyasaya 3 Mart günü sürülen BODEN isimli bir proje kısa sürede 250x yükselerek dikkatleri üzerinde topladı. Proje 3 Mart günü 0,00000086 dolar fiyattan 6 Mart günü 0,04 dolara ulaştı. Projenin piyasa değeri 3 gün içerisinde 20 milyon dolara yükselirken işlem hacmi 70 milyon dolarla kadar çıktı.

Benzer bir yükseliş de trumpwifhat (TRUMP) isimli bir altcoin’de görüldü. Piyasaya 3 Mart günü sürülen söz konusu proje kısa sürede %39.000 yükselerek şaşkınlık yarattı. Fakat bu projenin ömrü çok uzun sürmedi ve 4 Mart günü ciddi oranda düşerek neredeyse başlangıç fiyatına geri döndü.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana’da Çılgınlık Sürüyor: ABD Başkanı Joe Biden Temalı Altcoin 250x Yaptı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!