Everest'in tepesine Bitcoin bayrağı dikecek

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dadvan Yousuf, “finansal eğitime erişimdeki küresel eşitsizliği” vurgulamak amacıyla “Bitcoin bayrağını dünyanın zirvesine dikmeyi” planladığını söyledi.

23 yaşındaki bir kripto kullanıcısı, küresel finansal okuryazarlık konusunda farkındalık yaratmak amacıyla Everest Dağı’nın zirvesine Bitcoin logolu turuncu bir bayrak dikmeyi planlıyor.

Dadvan Yousuf, 28 Şubat tarihli X gönderisinde, Nisan ve Mayıs ayları arasında dünyanın en yüksek dağına tırmanmayı ve ana kampa geri dönmeden önce BTC bayrağını zirveye dikmeyi planladığını duyurdu. Yousuf, gezinin amacının “finansal eğitime erişimdeki küresel eşitsizliği” vurgulamak olduğunu dile getirdi.

Yousuf’un 2011 yılında yaklaşık 340 dolar değerinde Bitcoin satın aldığı ve daha sonra Ether ve nonfungible token’lara (NFT’ler) yatırım yaptığı bildirildi. Irak’ta doğan ve şu anda Dubai merkezli bir işletmeye sahip olan Yousuf’un net servetinin Ocak 2022 itibariyle 300 milyon dolardan fazla olduğu bildirildi.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Everest'in tepesine Bitcoin bayrağı dikecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!