DeFi Altcoin’i Tahtaya Açılır Açılmaz Ekip Transferi ile Yüzde 80 Düşüş Yaşadı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NFT tabanlı likidite protokolü LENA Network’ün yerel token’ı, piyasaya çıktıktan kısa süre sonra gelen şüpheli transferle birlikte ciddi kayıplar yaşadı.

LENA Network, kısa süre önce yerel token’ı LENA’yı piyasaya sürdü. Token lansmanı ardından yarım gün sonra proje %80 civarında düşüş yaşandı.

Bu düşüşün arkasında ekibe ait dağıtıcı cüzdanından yapılan transfer yer aldı. On-chain verilerine göre söz konusu dağıtıcı cüzdanı, kripto para borsası OKX’e 2,9 milyon dolar değerinde 753 Ethereum aktardı. Bu işlemin ardından hem yatırımcılar LENA Network üzerindeki likiditelerini çektiler hem de token özelinde ciddi satışlar görüldü.

Geçtiğimiz dönemde açıklamada bulunan LENA Network, stratejik ortakları ve yatırımcıları arasında dev piyasa yapıcı DWF Labs, kripto para odaklı ödeme hizmetleri sunan Alchemy Pay ve Draper Dragon gibi önemli aktörlerin yer aldığını belirtmişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
DeFi Altcoin’i Tahtaya Açılır Açılmaz Ekip Transferi ile Yüzde 80 Düşüş Yaşadı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!