Çinli Yetkili Bitcoin’i Yasaklayan Hükümeti Blockchain İçin Hızlanmaya Çağırdı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çin Ulusal Halk Kongresi, ülkedeki blockchain gelişiminin hızlandırılması çağrısında bulundu.

China News tarafından aktarılan habere göre Çin Ulusal Halk Kongresi üyesi Dong Jin, kısa süre önce düzenlenen “Two Sessions” etkinliğinde blockchain teknolojisi hakkında konuştu.

Pekin’de ulusal bir blokzinciri araştırma merkezini yöneten Dong, Çin’in blockchain alanındaki faaliyetlerini ve altyapı gelişimini hızlandırması gerektiğini dile getirdi.

Bununla birlikte ülkenin gelişen dijital ekonomisi nedeniyle önemli miktarda veri ürettiğini ve blockchain teknolojisinin bu alandaki işlerini kolaylaştırmaya yardımcı olabileceğini söyledi.

Blockchain teknolojisinin güvenli, şeffaf ve gizlilik yanlarına odaklanarak böyle bir teknolojinin ülke genelinde yaygınlaşmasının birçok işlemi daha kolay kılabileceğini vurguladı. Çin’in en kısa zamanda tüm ülkeyi kapsayan ve tüm dünyayı birbirine bağlayan ulusal bir blokzinciri ağı kurması gerektiğini savundu.

Halihazırda Çin’de, kripto para ticareti ve madenciliğine yönelik yasaklar devam ediyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Çinli Yetkili Bitcoin’i Yasaklayan Hükümeti Blockchain İçin Hızlanmaya Çağırdı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!