Bitcoin, yarılanmadan önce 64 bin doları gördü

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin, hızlı bir hareketle 64 bin dolara kadar yükseldi. Peki bir sonraki durak tüm zamanların en yüksek seviyesi olabilir mi?

Bitcoin fiyatı 28 Şubat’ta yüzde 10’un üzerinde artarak 64 bin dolarla 2024 yılının en yüksek seviyesine ulaştı. Bu ayki yüzde 50’lik fiyat hareketinin büyük bir kısmı, yatırımcıların yaklaşan arz yarılanmasına ilişkin beklentilerine bağlanıyor ve bu beklentileri yukarı yönlü fiyat hareketleri takip ediyor.

Yakın zamanda piyasaya sürülen spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına (ETF’ler) düzenli girişlerin de Bitcoin’in fiyat hareketinde kritik bir rol oynadığı düşünülüyor.

Bitcoin fiyatı 64 bin dolara ulaştıktan kısa bir süre sonra, muhtemelen bu seviyedeki bir satış duvarının ve long pozisyonların temizlenmesinin sonucu olarak 58.700 dolara düştü ancak ardından toparlanarak yeniden 62 bin dolar seviyesine yükseldi.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin, yarılanmadan önce 64 bin doları gördü
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!