ABD'li yetkililer Bitcoin madencilerine boyun eğdi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teksas Blockchain Konseyi ve Bitcoin madencisi Riot Platforms, anketin siyasi amaçlar taşıdığını ve ABD’de inovasyon ve ekonomik büyüme için bir tehdit oluşturduğunu iddia etti.

ABD enerji yönetimi kurumları, Teksas Blockchain Konseyi (TBC) ve Bitcoin madencilik firması Riot Platforms ile ülke genelindeki kripto madencilerini hedef alan acil durum anketini durdurma konusunda anlaşmaya vardı.

2 Mart’ta yapılan bir başvuruya göre, ABD Enerji Bakanlığı, Enerji Bilgi İdaresi (EIA) ve Yönetim ve Bütçe Ofisi (OMB), “EIA-862 Acil Durum Toplama Talebi” kapsamında üç yıllık acil durum araştırması için kripto madencilerinden bilgi toplamayı durdurmak üzere TBC ve Riot ile anlaştı.

Ayrıca, TBC ve Riot’un müdahaleci olduğunu iddia ettiği anket için daha önce kripto madencilerinden toplanan tüm bilgilerin silineceğini ve gelecekteki verilerin de atılacağını belirtti.

Read more

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ABD'li yetkililer Bitcoin madencilerine boyun eğdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!