SEC Ethereum Endişesi Nedeniyle Trilyonluk Bitcoin Devlerini Erteledi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), BlackRock ve Fidelity tarafından talep edilen spot Ethereum ETF başvurusuna ilişkin kararı erteledi.

SEC, kendinden bekleneni yaparak dev yatırım şirketleri BlackRock ve Fidelity’nin spot Ethereum borsa yatırım fonu başvurusunu (ETF) ikinci kez erteledi.

Kamuoyundan daha fazla geri bildirim bekleyen ve konu özelindeki çalışmaların devam edeceğini vurgulayan düzenleyici kurum, Ethereum’un hisse kanıtı (PoS) mekanizmasının dolandırıcılık ve manipülasyona karşı savunmasız olup olmadığının araştırılmasını talep etti.

Her iki ETF başvurusu için yorumların önümüzdeki 21 gün içinde ve itirazlarında 35 gün içinde yapılması gerekecek.

ABD’nin ocak ayında spot Bitcoin ETF’ini onaylamasıyla birlikte gözler spot Ethereum onayına çevrilmişti. Bu beklenti, 2024 yılı içerisinde Ethereum’un Bitcoin’e karşı daha güçlü performans sergilemesine yol açtı.

Piyasa uzmanları SEC’nin %50 ihtimalle önümüzdeki mayıs ayında spot Ethereum ETF başvurularını onaylayacağını düşünüyor. Halihazırda Franklin Templeton, Ark 21Shares, VanEck ve Grayscale dahil olmak üzere birçok şirket spot Ethereum ETF başvurusunda bulundu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SEC Ethereum Endişesi Nedeniyle Trilyonluk Bitcoin Devlerini Erteledi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!