Kripto Para Avukatı: BlackRock Hep Kazanır Stratejisi ile Ethereum Boğası Olmaz!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasının deneyimli ismi, spot Ethereum borsa yatırım fonu (ETF) başvurularının onayına ilişkin konuştu.

Variant Fund Baş Hukuk Sorumlusu ve kripto para avukatı Jake Chervinsky, spot Ethereum ETF’leri hakkında konuştu. Mayıs ayına kadar bir onay beklemediğini belirten Jake Chervinsky, gerekçe olarak ABD’deki politik ortamı gösterdi:

Kesin olarak spot Ethereum başvurularının onaylanacağını söylemek güç. Ama bence ETF 23 Mayıs’a kadar onaylanmayacak. Sadece ABD’deki yasal sorunların ve politika ortamının, reddi (veya SEC’in geri çekme talebini) genel hissiyatın önerdiğinden daha olası hale getirdiğini söylüyorum.

Öte yandan ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu Başkanı Gary Gensler’in ETF onayının Bitcoin’le sınırlı olabileceğine dair imalı sözlerini hatırlatan Chervinsky, Ethereum’un işinin biraz zor olabileceğini ifade etti. Avukat, “BlackRock her zaman kazanır” yaklaşımının tembel bir boğa görüşü olduğunu savundu.

BlackRock, Fidelity ve Franklin Templeton gibi büyük firmalar son birkaç ay içinde spot ether ETF’si için başvuruda bulunmuştu. SEC son olarak 4 Mart Pazartesi günü BlackRock ve Fidelity’nin başvurularına ilişkin kararı erteledi.

 

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Para Avukatı: BlackRock Hep Kazanır Stratejisi ile Ethereum Boğası Olmaz!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!