Bitcoin Yükselirken İkinci Kez Yaşanan Sorun Coinbase’i ABD’nin Radarına Soktu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase’deki kullanıcı bakiyeleri bir kez daha kısa süreliğine “sıfırlandı”.

Geçtiğimiz hafta Coinbase’de yaşanan kısa süreli bir teknik sorun sebebiyle kullanıcıların bakiyeleri 0 dolar olarak gözükmüştü. Bitcoin’in 69 bin dolara yaklaşmasıyla birlikte bu durum 4 Mart günü tekrardan yaşandı.

Bloomberg tarafından sunulan habere göre kısa sürede 2 kere aynı hatanın yaşanması, Coinbase’i ABD regülatörlerinin radarına soktu. New York Eyaleti Finansal Hizmetler Departmanı sözcüsü, tüketicilere veya kurumlara yönelik riskleri yakından takip ettiklerini duyurdu.

Borsa tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, sorunun araştırıldığı ve tüm fonların güvende olduğu belirtildi:

Bazı kullanıcıların Coinbase genelinde gecikme süresinin artabileceğinin ve birkaç kullanıcının aralıklı olarak sıfır bakiye görebileceğinin farkındayız. İçiniz rahat olsun, paranız güvende. Ekibimiz bu sorunu araştırıyor ve bir güncelleme sağlayacaktır. Şu anda alım satımlar etkilenmemektedir.

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, bir önceki teknik sorunun ardından kullanıcı trafiğinde yaşanan ani ve aşırı artışın bu gibi teknik sorunlara yol açtığını dile getirmişti. Dev borsada yaşanan bu sorunlar, kripto para topluluğu arasında tartışmaya yol açtı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Yükselirken İkinci Kez Yaşanan Sorun Coinbase’i ABD’nin Radarına Soktu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!