Altcoin Fiyatı Art Arda 2 Yeni Duyuru ile Yüzde 35 Pumpladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain ve DeFi platformu Mantra’nın yerel kripto parası OM, gelen duyurular ile birlikte %36 yükseliş yaşadı.

Polkadot ile uyumlu çalışabilen Rio Chain üzerine kurulu olan Mantra, dünden beri paylaştığı 2 gönderi ile OM fiyatında ciddi bir yükselişe yol açtı.

Mantra ilk olarak dün, Mantra’nın PoS tabanlı ikinci katmanı olan Hongbai’nin airdrop dağıtan testnet’inin yakında geleceğine yönelik duyuru yaptı. Duyuru ile birlikte OM fiyatı yükselişe başladı. Daha sonra TSİ bugün sabah saatlerinde gelen staking duyurusu da fiyatın ivmelenmesine yol açtı.

Yapılan paylaşıma göre Mantra Chain, zincirde yer alan OM’ların token ekonomisini geliştirmek amacıyla önerilen teklifin onayı sonrası staking modelinde güncellemeye gittiklerini duyurdu. Staking ödüllerinin güncellenmesi ile birlikte yatırımcılar %35 daha fazla OM tokenı kazanabilecek.

Bu duyuru da fiyatın ivmelenmesini tetikledi.

CoinGecko verilerine göre 0,276 dolardan %35 yükselişle 0,374 dolara erişen OM, yazım esnasında 0,325 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Altcoin Fiyatı Art Arda 2 Yeni Duyuru ile Yüzde 35 Pumpladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!