Binance’den Milyar Dolarlık Ethereum Projesine Entegrasyon Geldi: Listeleyebilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, web3 cüzdanı için milyar dolar toplayan Ethereum projesini entegre ettiğini duyurdu.

Binance 4 Mart tarihinde resmi web sitesi üzerinden yaptığı duyuruda, NFT platformu Blur’un kurucusu tarafından başlatılan Blast’ın ana ağa geçişinin ardından web3 platformuna entegre ettiğini söyledi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Binance’in web3 cüzdanı Ethereum (ETH) ver diğer stablecoinler için getiri sunan Ethereum katman-2 ölçeklendirme çözümü Blast ağının entegrasyonunu tamamladı. Kullanıcılar Blast ağına ve Blast ağından token transferi yapmak ve ağdaki merkeziyetsiz uygulamalara erişmek için Binance Web3 Cüzdanı’nı kullanabilir. 

Blast ekosistemi 29 Şubat tarihinde ana ağa (mainnet) geçiş yaptığını duyurmuştu. Airdrop almaya hak kazanmak için yatırımcılar Blast dApp’lerini kullanıyor. Binance’in entegrasyonu sayesinde etkileşimin daha kolay olabileceği düşünülüyor.

Öte yandan Binane’in ana ağa yeni geçmesine rağmen milyar dolarlık projeyi hemen takibe alarak entegre etmesi bir listeleme sinyali olarak algılandı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance’den Milyar Dolarlık Ethereum Projesine Entegrasyon Geldi: Listeleyebilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!