13.300x Kardaki Yatırımcı Solana Tabanlı Meme Coin’i Tepeden Satmaya Başladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yüzlerce dolarlık meme coin yatırımıyla milyonlarca dolar kazanan yatırımcı, kar satışına başladı.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre dipten dogwifhat (WIF) alan ve 13.307 kat kar eden bir yatırımcı satışa başladı.

WIF ile piyasaya sürüldüğü ilk günlerde tanışan ve 310 dolar değerinde 2,58 milyon WIF alan balina, yaklaşık 4 milyon dolarlık karının br kısmını cebine koymak için 4 Mart günü kolları sıvadı.

Veriler, bu yatırımcının 4 Mart günü erken saatlerde 1,61 dolar ortalamayla 1,21 milyon dolar değerinde 750 bin WIF satışı gerçekleştirdiğini gözler önüne serdi. Yatırımcının cüzdanında halen daha 2,91 milyon dolar değerinde 1,83 milyon WIF bulunuyor.

CoinGecko verilerine göre son 1 hafta içerisinde %340 yükseliş sergileyen WIF, yazım esnasında 1,64 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
13.300x Kardaki Yatırımcı Solana Tabanlı Meme Coin’i Tepeden Satmaya Başladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!