Bitcoin Yükselişi Sonrası Altcoin Boğası Başladı Mı: En Bariz Sinyal Bu Olabilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meme coin piyasasında yaşanan son yükselişler altcoin boğasının en bariz sinyali olabilir.

Kripto para piyasasının meme coinler mart ayında dudak uçuklatan yükselişlerle giriş yaptı. Başta FLOKI (FLOKI), Pepe (PEPE) ve dogwifhat (WIF) olmak üzere neredeyse tüm meme coinlerde 1 günde %40’ın üzerinde yükselişler yaşandı.

Konu hakkında açıklamada bulunan K33 Research analistleri, meme coin yükselişlerinin paranın Bitcoin’den altcoinlere kaymaya başladığının bariz bir göstergesi olduğunu vurguladı.

Bu durumu yeni bir altcoin boğasının başlangıcı olarak yorumlayan analistler, önümzüdeki süreçte altcoin piyasasında daha ciddi yükselişler beklenebileceğini kaydetti:

Tarihsel olarak düşünüldüğünde, altcoinler önümüzdeki süre.te daha iyi performans gösterdikleri bir döneme girecek gibi görünüyorlar. Belli başlı birkaç altcoin’i hızla yükseltmek için yeterli risk iştahı var ancak tüm tekneleri kaldıran bir gelgiti yaratmak için altcoin arenasına giren yeni bir bireysel yatırımcı dalgası henüz görmedik.

CoinGecko verilerine göre FLOKI son 24 saatte %110, WIF %50, PEPE %53, Wojak (WOJAK) %40, Milady Meme Coin (LADYS) %41, Memecoin (MEME) %42 yükseliş yaşadı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Yükselişi Sonrası Altcoin Boğası Başladı Mı: En Bariz Sinyal Bu Olabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!