Balinalar ile 3,5x Yaparak 1 Doları Aşan Meme Coin’de Yeni Yüklü Alım Yapıldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para balinası, son zamanların en çok yükselenleri arasında yer alan Solana (SOL) tabanlı meme coin’de milyonlarca dolarlık alım yaptı.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre bir balina 1 Mart günü meme coin dogwifhat (WIF) için harekete geçti. Veriler, balinanın 0,8995 dolar maliyetle 1,34 milyon dolar değerinde 1,49 milyon WIF satın aldığını ortaya koydu.

Kripto para piyasasında son haftalarda yaşanan yükselişlere öncülük eden WIF, CoinGecko verilerine göre sadece son 24 saatte %21 değer kazandı. WIF’in yükselişinin arkasında baskın bir şekilde balina alımlarının etkisi görüldü. Talep patlaması yaşayan meme coin bu sayede kısa sürede 3,5x yapmayı başardı.

Balinaların neredeyse tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseliş bu meme coin’e halen daha milyonlarca dolar yatırması, yükselişin devam edebileceğine dair bariz beklentilerini gözler önüne serdi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Balinalar ile 3,5x Yaparak 1 Doları Aşan Meme Coin’de Yeni Yüklü Alım Yapıldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!