Bitcoin’i 64 Bin Dolara Götüren Faktörde Yeni Tarihi Bir Rekora İmza Atıldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spot Bitcoin ETF’lerinin yarattığı talep ile Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesine uzun bir aradan sonra yaklaşırken aynı sebep trilyon dolar yöneten şirketi tarihe yazdı.

Spot Bitcoin ETF’lerinin onaylanmasından bu yana henüz 34 gün geride kalmışken talep her geçen gün ivmelenerek arttı. Analistlerin 1 yıl sonunda ulaşacağını düşündüğü hacimler ve nakit miktarları yalnızca 1 ay sonrasında geldi. Bu durum Bitcoin’de “arz şoku” yaşanmasına sebep oldu ve fiyat 64.000 doların üzerine fırladı.

Aynı şekilde oluşan bu talep çılgınlığı BlackRock’ın spot Bitcoin ETF’i IBIT’in 10 milyar dolara ulaşmasını sağladı. Erişilen bu eşik ile birlikte BlackRock, dünyanın en kısa sürede 10 milyar dolara ulaşan ETF’ine sahip olan şirket oldu.

Gelinen bu rekor ile birlikte spot Bitcoin ETF’i, Altın ETF’inin 3 yılda ulaştığı seviyeye 1 ay gibi bir sürede ulaşmış oldu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’i 64 Bin Dolara Götüren Faktörde Yeni Tarihi Bir Rekora İmza Atıldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!