Bitcoin Yatırımcılarının Kayıpları Tarihi Dipte: Düzeltme Çok Yakında Gelebilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin’deki kayıpların tarihi dip seviyelere ulaşması potansiyel bir düzeltme riskini artırıyor.

CryptoQuant verilerini kullanan bir yazar yaptığı paylaşımda, Bitcoin sahiplerinin kayıpta olma miktarının tarihi dipte olduğunu belirtirken bu durumun düzeltme riskinde artışa yol açtığını söyledi.

Paylaşımda, boğa piyasasında dolaşımda yer alan Bitcoin arzının çoğunda gerçekleşmemiş karların maksimum seviyede olduğu ayı piyasasında ise tam tersi olduğu belirtildi.

Bu nedenle boğada olduğumuzu ifade eden yazar, piyasanın bu dönemlerdeki davranışlarının belirli bir düzen içerisinde gittiğini ve bu sayede piyasanın diplerin/tepelerin yakalanabileceğini söyledi.

Tarihsel olarak Bitcoin yatırımcılarının kayıp miktarının düşük seviyelere ulaşmasının bir düzeltme sinyali olduğu ifade edildi.

Bitcoin’de son yükselişin ardından birçok gösterge düzeltme sinyali veriyor. Buna paralel olarak birçok analist de fiyatın düşebileceğini ifade ediyor. Son olarak Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, Bitcoin fiyatının 55 bin dolara kadar düşüş yaşayabileceğini söylemişti.

 

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Yatırımcılarının Kayıpları Tarihi Dipte: Düzeltme Çok Yakında Gelebilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!