ABD’nin En Büyük Bankaları Bitcoin Yatırımı İçin Yeşil Işık Yaktı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yönetimleri altında 5 trilyon dolar barından ABD’nin köklü bankaları Bank of America (BofA) ve Wells Fargo, spot Bitcoin ETF’lerine yeşil ışık yaktı.

Bloomberg’in konuya yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre Bank of America’ya bağlı Merrill Lynch ve Wells Fargo, müşterilerine spot Bitcoin borsa yatırım fonlarını (ETF) sunmaya başladı. Spot Bitcoin ETF’lerinin ilk aşamada sadece aracılık hesabı olan bazı varlık yönetim müşterilerine sunulduğu belirtildi.

Konu hakkında açıklamada bulunan Wells Fargo cephesi şu ifadelere yer verdi:

Spot bitcoin ETF’leri, Wells Fargo Advisors’taki bir danışman aracılığıyla veya çevrimiçi WellsTrade platformumuz aracılığıyla talep edilmeden satın alınabilir

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ocak ayının başında 11 spot Bitcoin ETF’ine onay vermiş ve dev kurumsal şirketlerin bu alanda aktif olmasının önünü açmıştı.

Spot Bitcoin ETF’ine yönelik beklenti ve ardından gelen onay, son aylarda kripto para piyasasındaki yükselişlerim temel yakıtlarından biri oldu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ABD’nin En Büyük Bankaları Bitcoin Yatırımı İçin Yeşil Işık Yaktı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!