Bitcoin Madencisi, Olumlu Sonuçlara Rağmen Wall Street’i Tatmin Edemedi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin madencilik şirketi Marathon Digital, Wall Street’in beklentilerini geçmeyi başarsa da yatırımcıları tatmin edemedi.

FactSet verilerine göre Marathon Digital, analistlerin 148,8 milyon dolarlık beklentisinden farklı olarak dördüncü çeyrek için 156,8 milyon dolarlık satış yaptığını açıkladı.

Şirket, işletim masraflarını karşılayabilmek için çeyrek boyunca ürettiği Bitcoinlerin %56’sını sattığını belirtti. Marathon, 2023’ün dördüncü çeyreği boyunca 12 bin 852 Bitcoin üretti.

Marathon Digital, mevcut üretim kapasitesini bu yıl bitmeden 35-37 EH/s’ye, 2025’in sonuna kadar ise 50 EH/s’ye çıkarmayı hedefliyor.

Dün yapılan açıklamaya göre şirket ayrıca Bitcoin için Anduro adlı bir Layer 2 ağı kurmayı planlıyor. Kurulacak yeni ağ, Bitcoin ekosistemindeki inovasyonu artırmak için birden fazla sidechain’in oluşturulmasını sağlayacak.

Marathon’un hisseleri, piyasalar kapandıktan sonra %7’den fazla değer kaybetti.

Bitcoin Madencisi, Olumlu Sonuçlara Rağmen Wall Street’i Tatmin Edemedi isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Madencisi, Olumlu Sonuçlara Rağmen Wall Street’i Tatmin Edemedi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!