Binance’nin Desteklediği Altcoin, Google Cloud Ortaklığıyla Yükseldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yapay zeka destekli içerik üretim platformu NFPrompt (NFP), Google Cloud ile birlikte çalışmaya başladı.

Yapay zeka ve Web3 teknolojilerini bir araya getiren NFPrompt, “NFPrompt olarak startupların AI Web3 dikeyinde daha fazla yenilik yapması için Google Cloud ile ortaklık kurduğumuzu açıklamaktan gurur duyuyoruz.” dedi.

Web3 alanındaki sanatçılar ve içerik üreticileri, NFPrompt aracılığıyla komutlar vererek yapay zeka destekli NFT’ler üretebiliyor. Bu NFT’ler daha sonra NFT’yi oluşturmak için verilen komut ile birlikte alınıp satılabiliyor.

TradingView verilerine göre NFP fiyatı, Google Cloud duyurusu sonrasında yükselişe geçti ve günlük bazda %7’den fazla yükseldi.

NFPrompt, Aralık 2023’te Binance’nin 41. Launchpool projesi olarak tanıtılmıştı. Borsa daha sonra NFP’yi Türk lirası dahil olmak üzere altı işlem çiftiyle listeledi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance’nin Desteklediği Altcoin, Google Cloud Ortaklığıyla Yükseldi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!