Binance ile Entegrasyon Duyuran Ödeme Odaklı Altcoin’in Fiyatı Uçuşa Geçti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 Kripto para ödeme sağlayıcısı Alchemy Pay’in Binance entegrasyonu ACH fiyatını uçuşa geçirdi.

Alchemy Pay 29 Şubat tarihli sosyal medya paylaşımında, kripto para borsası Binance’in ödeme hizmeti Binance Pay’e ACH’nin entegre edildiğini duyurdu. Bu sayede kullanıcıların Binance Pay kabul edilen her yerde ACH ile ödeme yapabileceği açıklanırken ACH fiyatında ani bir yükseliş görüldü:

Binance tarafından geliştirilen BinancePay, AlchemyPay’in token’ı ACH’yi entegre ederek kullanıcıların ACH’yi zahmetsizce kullanarak ödeme yapmalarını ve para aktarmalarını sağladı. Bu, kullanıcıların Binance Pay’in kabul edildiği her yerde çevrim içi ve çevrim dışı alışveriş için ACH kullanmasının önünü açtı.

CoinGecko verilerine göre duyurunun etkisiyle %21 yükseliş sergileyerek 0,026 dolar seviyesinden 0,031 dolara ulaşan ACH, yazım esnasında 0,030 dolardan işlem görüyor.

Alchemy Pay’ geçtiğimiz yıl şubat ayında, Endonezya’dan havale ve fon transferlerini yürütmek için lisans aldığını duyurmuştu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance ile Entegrasyon Duyuran Ödeme Odaklı Altcoin’in Fiyatı Uçuşa Geçti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!