Matrixport Kurucusu Uyardı: Bitcoin Beklediğim Yerde, Bu Seviyelere Düşebilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Finansal hizmet platformu Matrixport’un kurucusu Daniel Yan, kripto para piyasasının aşırı şiştiğini ve bir düzeltmenin gerekli olduğunu söyledi.

Matrixport kurucusu Daniel Yan, 28 Şubat tarihli sosyal medya paylaşımında kripto para yatırımcılarına seslendi. Piyasanın “öfori” olarak adlandırılabilecek bir açgözlülük seviyesine ulaştığını dile getiren Yan, %15’lik bir düzeltme öngördü. Söz konusu düzeltmenin nisan ayının başına kadar olan süreçte gerçekleşebileceğini dile getirdi:

Öfori: Kripto para piyasası temkinli olmamız gerektiğini düşündüğüm bir seviyeye geldi. Potansiyel düzeltmelerin boyutu konusunda sabitlenmiş tweetimi tekrar gözden geçirmek iyi bir fikir olabilir. Nisan ayı sonuna kadar %15 düzeltme görmemiz gerektiğini düşünüyorum.

Beklediği düzeltmenin özellikle mart ayında gelebileceğini açıklayan Daniel Yan, gerekçe olarak ABD Merkez Bankası’nın (FED) mart ayındaki faaliyet takvimine işaret etti. Mart ayının makroekonomik açıdan çetrefilli bir ay olduğunu ve FED’in faiz kararı hakkında toplantılar yapacağını hatırlatarak düzeltmenin bu ayda gelebileceğini ifade etti.

Bununla birlikte mart ayında Ethereum Dencun güncellemesi hikayesinin bir “haberi sat” vakasına dönüşebileceğini savundu:

Düzeltme ne zaman? Mart ayı zaten makroekonomik açıdan çetrefilli bir ay olduğundan bunun önümüzdeki aylarda gerçekleşeceğini düşünüyorum. Dencun ana ağ yükseltmesinin yakında geride kalması ve Bitcoin’in nisan ayında yarılanması nedeniyle mart ayı savunmasız olabilir.

Yine de düzeltmenin hangi fiyattan geleceği konusunda fikri olmadığını belirten Daniel Yan, tüm zamanların en yüksek seviyesinden (ATH) önce mi yoksa sonra mı geleceğini bile kestiremediğini söyledi.

 

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Matrixport Kurucusu Uyardı: Bitcoin Beklediğim Yerde, Bu Seviyelere Düşebilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!