Beyaz Saray, Bitcoin Fiyatı Yükseldikten Sonra Kaygılanmaya Başladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD hükümeti, Bitcoin (BTC) madencilerinin elektrik tüketiminden kaygılanmaya devam ediyor.

Fox Business tarafından aktarılan bilgilere göre Beyaz Saray yönetimi, Bitcoin madencilerinin ülkenin elektrik şebekesi üstünde büyük bir baskı kurabileceğini düşünüyor.

Kripto para sektöründen temsilciler, bu kaygıların abartıldığını ancak bunun kripto para sektöründeki yasal düzenlemelerin artırılması için atılmış bir adım olabileceğini aktarıyor.

SCOOP: As the price of $BTC surges and demand outpaces supply, @WhiteHouse worried $BTC mining could put significant strain on the power grid; crypto officials tell @FoxBusiness fears are overblown but will be used to try and increase regulation on the industry. More now…

— Charles Gasparino (@CGasparino) February 27, 2024

ABD Enerji Bakanlığı, geçen hafta ülkedeki Bitcoin madencilerinin elektrik tüketimiyle ilgili “acil” bir inceleme başlatılmasına karar verdi.-

Kripto para sektörünün tepkisi sonucunda bir hakim, incelemenin başlatılmasının geçici olarak durdurulması kararını aldı.

Teksas Blockchain Konseyi Başkanı Lee Bratcher, “Beyaz Saray, Bitcoin madencilerinin ABD’de çalışmasını ‘kısıtlamak ya da bitirmek’ istediği konusunda çok açık davranıyor.” dedi.

Beyaz Saray, Bitcoin Fiyatı Yükseldikten Sonra Kaygılanmaya Başladı isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Beyaz Saray, Bitcoin Fiyatı Yükseldikten Sonra Kaygılanmaya Başladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!